INFO

Brasserie Eyserhof
Wo t/m Zo OPEN vanaf 11.00

 


Overnachten  OPEN
Shortgolf  OPEN


Valkenburg

Valkenburg is een van dé grote toeristische trekpleisters van Zuid Limburg. Een bezoekje brengen aan dit romantische plaatsje is dan ook zeer de moeite waard. De bekende mergelgrotten zijn één van de vele kenmerken van dit unieke plaatsje.

Vooral in de winter komen duizenden mensen op de sprookjesachtige kerstmarkt in de grotten af, maar ook in de rest van het jaar (in het bijzonder Mergelmaand Oktober) zijn de ondergrondse gangenstelsels een ware belevenis. Tijdens de andere seizoenen heeft Valkenburg ook veel te bieden. Zo is er een attractiepark voor de kleintjes onder ons, een rodel- en kabelbaan, een historisch stoomtreintje en bovenop de Cauberg kun je je laten verwennen in het thermaal bad met wellness centre of een gokje wagen in het casino.

Een wandeling door het plaatsje leert je dat er ook boven de grond prachtige dingen zijn gedaan met mergel. Zo leiden het statige kasteel, de oude burcht en de rivier de Geul je naar de gezellige en bruisende historische kern met vele winkeltjes en vooral in de zomer de talloze terrasjes die Valkenburg rijk is. Het is hier heerlijk vertoeven onder het genot van een welverdiend hapje en drankje. Let altijd goed op of je tijdens het verblijf één van de jaarlijkse hoogtepunten kunt bezoeken in Valkenburg, zoals de fabelachtige Kerstmarkt, de Bokkemèrt (jaarmarkt) of de Amstel Gold race die herhaaldelijk bovenop de Cauberg haar finishlijn trekt.

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2024 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl