INFO

Brasserie Eyserhof
Wo t/m Zo OPEN vanaf 11.00


Overnachten  OPEN
Shortgolf   GESLOTEN T/M 1-3-2023

Boek een contactloos verblijf in Zuid-Limburg. Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.


Prachtige feestlocatie midden in limburg

Wanneer je iets te vieren hebt of een bijeenkomst wilt houden dan is de Eyserhof een unieke en sfeervolle feestlocatie die veel te bieden heeft. Je hebt bij ons het gevoel echt op je eigen feest te zijn waarna je aan het einde onbezorgd naar huis gaat. Wij reserveren de tijd voor jouw feest en zorgen ervoor dat het je aan niets zal ontbreken.

Bij ons kun je gemoedelijk en onbezorgd de communie van de kinderen vieren of een kinderfeestje, afscheidsborrel, koffietafel of themabijeenkomsten. Onze mogelijkheden zijn onbegrensd, u kunt onze gelegenheid ook gebruiken als trouwlocatie in Limburg. Voor bijeenkomsten beschikken wij over een capaciteit van 5 tot 75 personen. Wij houden het graag persoonlijk, denken met je mee en geven graag invulling aan je wensen. Informeer naar onze mogelijkheden om een feest op maat te maken.

Feest op maat

Feestlocatie Zuid-Limburg

Faciliteiten Eyserhof

‘Brasserie’

modern, authentieke materialen, gemoedelijk, uniek

Brasserie Eyserhof is een prachtige plek om in alle rust een hapje en een drankje te nuttigen. Een combinatie van moderne en authentieke materialen, een open structuur waardoor buiten binnen wordt en een geweldig uitzicht over het Limburgse heuvellandschap. Ontdek de Eyserhof en beleef Zuid-Limburg.

  • Capaciteit 75 zitplaatsen, tafel reserveren mogelijk
  • 10 bar zitplaatsen

‘D’r zölder’

panoramische vergezichten

Voor de kleinere feestjes, teamsessies en andere kleine gelegenheden heeft de Eyserhof ‘D’r Zölder’ tot je beschikking. Je kunt hier naar eigen wensen en behoeftes een persoonlijke bijeenkomst houden. De panoramische vergezichten zijn overdag en ‘s avonds een mooie aanvulling op de sfeer. Een kinderfeestje vieren in het midden van het prachtige Zuid Limburg kan perfect op deze feestlocatie. Eyserhof biedt ook de mogelijkheid om met uw bedrijf een vergaderruimte te huren midden in zuid Limburg.

  • Capaciteit 20 – 40 personen zittend (overleg opstelling)
  • Capaciteit tot  70 personen staande bijeenkomsten of gelegenheden (statafels)

landschappelijke en cultuurhistorische beleving

Rust, ruimte en overzicht, dat heb je nodig om een bijeenkomst groots te maken. Koffietafel of een andere bijeenkomst, met D’r Zölder’ als feestlocatie wordt het altijd een persoonlijk belevingsvol verhaal. Zo kunt u  bijvoorbeeld deze feestlocatie gebruiken als unieke trouwlocatie in Limburg. U kunt ook vergaderen en lunchen in Limburg op het prachtige landgoed van Eyserhof.

Reserveren feestlocatie

 

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2023 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl