INFO

Brasserie Eyserhof
Wo t/m Zo OPEN vanaf 11.00


Overnachten  OPEN
Shortgolf   GESLOTEN T/M 1-3-2023

Boek een contactloos verblijf in Zuid-Limburg. Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.


Heerlijk overnachten in Zuid Limburg

In Eys ligt midden in het heuvelland tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Hier vier je het goede leven, geniet je van de vakantie en kom je volledig tot rust. Heerlijk overnachten in een authentiek vakantiehuis in Zuid Limburg.

Bekijk de vakantiehuizen

Overnachtigingen op het landgoed van Eyserhof

Op en top Zuid-Limburg, de kans om met je gezin of groep te ontspannen! Een sfeervolle vakantieboerderij met kleinvee, koeien, kalfjes en akkerbouw. Leuk voor de kleintjes maar het brengt je ook even terug in de tijd. Genieten van puur natuur. De historie van de boerderij en haar hoeve gaat terug tot in de 14de eeuw. Overnacht in authentieke vakantiehuizen in Zuid Limburg van Eyserhof.

Ontspannen in Zuid limburg: authentieke cultuur

De vakantiehuizen zijn sfeervol en comfortabel ingericht en zorgen voor voldoende privacy. Op de Eyserhof is het tevens mogelijk uit te rusten op ons terras en heerlijk te genieten van Limburgse streekgerechten. Of sla eens een balletje op onze 9 holes golfbaan, een leuke sport voor iedereen vanaf 8 jaar en ervaring is niet vereist.

Eyserhof is een perfecte uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers en wielrenners. Wandel over de talloze wandelroutes in het Heuvelland en haar grensstreek met België en Duistland. Ervaar het echte werk in de heuvels van Zuid-Limburg of geniet van een van de prachtige fietstochten. De Amstel gold race, WK wielrennen, Limburgsmooiste. Demarrages op de steile Eyserbosweg en zoveel meer! Je hoeft niet eens je fiets mee te nemen want bij ons een fiets huren is mogelijk.

Als je na een heerlijke dag in Zuid-Limburg geen zin hebt om te koken, vraag dan naar onze mogelijkheden voor een heerlijke BBQ, dinerbuffet of laat voor u koken in uw verblijf. ‘s Ochtends kunt u gebruik maken van onze ontbijtservice.

Centraal gelegen in Zuid-Limburg

Een vakantiehuisje voor 4-6 personen van de Eyserhof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De afstand van Eys naar Heerlen, Valkenburg, Vaals/Aken is met de auto 10 minuten. De afstand van Eys naar Maastricht met de auto is 20 minuten. Eyserhof is het gehele jaar geopend en is lid van de VVV Zuid-Limburg.

Je kunt bij ons terecht in een vakantiehuis van 2, 6, 16 of 32 personen. Wil je gecombineerd meerdere vakantiehuizen huren, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

De vakantiehuizen zijn het gehele jaar geopend en te huur. Op zoek naar een ander vakantiehuis in Zuid Limburg?

Informeer naar de mogelijkheden

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2023 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl