INFO

Brasserie Eyserhof
Wo t/m Zo  OPEN vanaf 11.00 

Overnachten  OPEN
Shortgolf   OPEN v.a.      4-3-2022

Boek een contactloos verblijf in Zuid-Limburg. Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.


Mergellanderblonde rundvlees

Het Blonde d’Aquitaine rundveeras (Mergellanderblonde rundvlees) is een relatief jong ras en dankt zijn naam voornamelijk aan haar tarwe blonde kleur. Het zijn erg relaxte runderen en werden dan ook in het verleden vaak gebruikt als trekdier om velden om te ploegen en karren te trekken. Sinds 1963 bestaat het stamboek Blonde d’Aquitaine door een samenvoeging van drie eerder in het verleden ontstane onderrassen (Blonde des Pyrenees, Garonaise de Plaines en de Coteaux die later Quercy werd genoemd). Combineer uw bezoek aan de boerderij met een overnachting in een vakantiehuis in Zuid Limburg.

Mergellanderblonde rundvlees

Blonde d’Aquitaine

Het ras Blonde d’Aquitaine heeft een aantal verschillende eigenschappen waardoor het een ideaal rundveeras is voor boer en consument:

  • lange, grote dieren die gemakkelijk en vlotte geboortes geven;
  • goede groeisnelheid van de kalveren;
  • superieure rundvlees kwaliteit: fijne vleesdraad, malse biefstuk, fijn skelet voor een hoog rendement, veel bespiering over het gehele lichaam, weinig vetaanzet en cholesterol-arm.

Boerderij vlees bestellen uit Limburg

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2022 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl