INFO

Brasserie Eyserhof
OPEN v.a. **01-06-’20** Vooraf Reserveren (Binnen) Verplicht
Kom je ook Eysersterk shortgolfen ?
OPEN  v.a. **11-05-’20** Vooraf Reserveren Verplicht 

 

Boek een contactloos verblijf in Zuid-Limburg. Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.


Sportieve en Bourgondische activiteiten Limburg

Tijdens een toch met de huifkar kun je heerlijk ontspannen genieten van de mooie omgeving. Je ontdekt gedurende de tocht een groot landelijk gebied in de heuvels van Zuid-Limburg en haar cultuurhistorie!  Onderweg zullen we pauzeren en wordt er gezorgd voor picknick of een hapje en drankje. Proef de Limburgse Bourgondische cultuur! Je kunt ook bij de Eyserhof sportief bezig zijn op de golfbaan, even de koeien bekijken op de boerderij midden in Zuid Limburg of mee helpen voeren en een fijne wandeling in het gebied maken door de natuur.

Fietsen in Zuid-Limburg

Boek een activiteit

Sportiviteit, ontspanning of avontuur

Je wilt graag een activiteit organiseren voor familie, vrienden of collega’s. Wij kunnen alles voor je verzorgen. Sportieve activiteiten in combinatie met Bourgondisch genieten. Heerlijk wandelen door Zuid Limburg of fietsen door de heuvels, het kan allemaal in de natuurrijke omgeving van Eys.

De Eyserhof is gelegen op één van de mooiste locaties in de omgeving van Zuid-Limburg. Hier kun je heerlijk ontspannen deelnemen aan diverse groepsactiviteiten en de gemoedelijke Limburgse gastronomie. Je waant je in het buitenland. Naast het sporten kunt u overnachten in een vakantiehuis midden in Limburg.

Wij zorgen ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt. Wij zijn er voor jong en oud, met passende activiteiten voor kinderen, volwassenen, minder validen, families en bedrijven.

Meer informatie over de omgeving

Activiteiten op maat

Natuurlijk kunnen wij ten allen tijden een activiteit op maat maken of kun je deze met een van de andere activiteiten of arrangementen van de Eyserhof combineren. Of je nu weinig tijd hebt, minder validen bent of een goed idee hebt voor een nieuw arrangement, laat het ons weten! We proberen zoveel als mogelijk invulling te geven aan je persoonlijke wensen.

Activiteit op maat

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2020 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl