INFO

Brasserie Eyserhof
Wo t/m Zo  OPEN vanaf 11.00 

Overnachten  OPEN
Shortgolf   OPEN 

Boek een contactloos verblijf in Zuid-Limburg. Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.


Gelegen in het heuvelachtige Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is de ideale plek voor het hele gezin om even afstand te nemen, even tot rust komen en het jachtige leven achter je laten. Het is een prachtige gebied. Dit ervaar je als je gaat wandelen of fietsen in het heuvelachtige Zuid-Limburg en de grensstreek. In de streek waar De Eyserhof gelegen is kun je uitstekend genieten van de prachtigste panorama’s en de Eyserhof is uitermate geschikt voor een heerlijk verblijf in een relaxed tempo. Terwijl de volwassenen genieten van hen welverdiende rust, genieten kinderen van het ongerepte leven op de boerderij. Zij vermaken zich eindeloos bij het vee (koeien, schapen, herten, kippen, poezen) en mogen de veeboer helpen bij het voeren van de dieren. De kleintjes mogen meerijden met de boer op de tractor, of spelen met de vele kindvriendelijke speeltoestellen op de speelweide, (glijbaan, schommels, trampoline, voetbalveld) skelters, kinderfietsen en tafelvoetbal.

Eys, Zuid-Limburg

De Eyserhof is gelegen in een dal aan de voet van het Eyserbos tussen verschillende grotere plaatsen van Zuid-Limburg, Duitsland en België. Op 20 minuten afstand vind je de historische steden Maastricht en Luik, op 15 min. de altstadt Aken. De Voerstreek, Tongeren, Teuven, Heerlen en Vaals liggen op een steenworp afstand.

Ontdek Zuid-limburg per fiets

Eys wordt omringt door de dorpen Wittem, Gulpen, Valkenburg, Simpelveld, Epen, Mechelen en Slenaken. Door de centrale ligging van de Eyserhof kun je alle kanten op in Zuid-Limburg. Het 3-landenpunt ligt op  10 minuten van De Eyserhof. Stap op 200m afstand in de ouderwetse stoomtrein die door Eys rijdt om al dit moois te bekijken. Je waant je in het buitenland in dit glooiende landschap. Deze regio is zeker een bezoekje waard. Er is een uitstekend fietsroutenetwerk in Zuid-Limburg en de grensstreek. Tijdens het fietsen is het puur genieten van het wisselende landschap, de mooie natuur, de gezellige dorpjes en de Bourgondische gastvrijheid. Indien je geen fietser bent maar toch in dit schilderachtig natuurgebied wilt genieten is de elektrische fiets een ideaal en milieuvriendelijk alternatief.

Zeer geschikt voor de wandelaar

De omgeving is bij uitstek geschikt voor de wandelaar. Het mooie landschap en de vele panoramische uitzichten maken Limburg tot een lust voor het oog. De Eyserhof heeft diverse wandelroutes beschikbaar, van een kort ommetje tot een intensieve wandeling in de heuvels van Zuid-Limburg. Eys is een heerlijkheid apart. Ook wandelend in deze unieke regio waan je je in een waar paradijs. De combinatie van de rust, het mooie landschap, de panoramische uitzichten en de grote diversiteit aan wandelroutes doen buitenlands aan en maken Zuid-Limburg en haar heuvellandschap tot een ware belevenis.

Maastricht, Aken & Luik

Naast het wandelen en fietsen in deze regio is een bezoekje aan de historische steden Maastricht, Aken en Luik een aanrader. Dit kan samen met een gids of je kunt gewoon op pad gaan en het intiem zelf ontdekken. Door onze centrale ligging in de Euregio zijn al deze hoogtepunt binnen handbereik en hoef je niet ver te rijden.

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2022 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl