INFO

Brasserie Eyserhof
OPEN v.a. **01-06-’20** Vooraf Reserveren (Binnen) Verplicht
Kom je ook Eysersterk shortgolfen ?
OPEN  v.a. **11-05-’20** Vooraf Reserveren Verplicht 

 

Boek een contactloos verblijf in Zuid-Limburg. Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.


Activiteiten op en om de boerderij

Op Eyserhof In Eys, Zuid-Limburg organiseren we leuke activiteiten voor jong en oud. Maak kennis met het Limburgse boeren leven!

Vleesboerderij de Eyserhof

BOERDERIJ RONDLEIDING

De rondleiding op de boerderij is voor iedereen die altijd al eens heeft willen weten hoe het er nu echt aan toegaat op de boerderij. Het hele verhaal over ‘boeren vroeger en nu’ krijg je te horen.
De huidige toestand en ontwikkeling van de Eyserhof is een ervaring en die delen we graag met je. Laat je het hele verhaal vertellen over koeien en hoe ze op de boerderij kwamen, van melkkoeien tot vleeskoeien. Van koeienrassen tot gewassen. Van landschapsbeheer met vee in de regio met andere ondernemers tot ondernemen met groene energie. Ontdek de boerderij Eyserhof in het beekdal in Eys tussen de heuvels van Zuid-Limburg.

  • Prijs € 3,00 p.p.
  • Tijdsduur 1 uur
  • Vanaf 10 personen

KOEIEN VOEREN

Help de boer met het voeren van de koeien. Kom je rond 9.00 uur of 17.00 uur dan maak je de meeste kans want dan hebben de koeien meestal wel honger! Hartstikke leuk voor de kleintjes en we bieden dit graag gratis aan. Naast het voeren van de koeien is het ook een mogelijkheid om een wandelarrangement door Limburg te doen met uw familie of vrienden. Fietst u liever, dan zijn er prachtige fietsroutes door Zuid Limburg voor u beschikbaar.

KLOOTSCHIETEN

Bij deze activiteit komt het teamgevoel goed van pas. Klootschieten in het landschap rond de Eyserhof speel je in 2 teams tegen elkaar. Wanneer je op worpafstand van elkaar bent, vertrekt het volgende team. Ieder team heeft zijn eigen kleur kloot! (dit is de bal waar mee gespeeld wordt). Je vertrekt op de boerderij en volgt een parcours naar keuze. Een team bestaat meestal uit 5 personen, het kloothoofd (teamleider) gooit de eerste bal onderhands met gestrekte arm langs het lichaam zo ver mogelijk naar voren, daarna gooit de teamleider van het andere team. Het team waarvan de kloot het minst ver ligt, mag telkens als eerste weer gooien. Dit herhaald zich de gehele uitgekozen route. Het team dat met de minste worpen weer bij de Eyserhof aankomt heeft gewonnen.

  • Prijs € 7,50 p.p.
  • Tijdsduur vanaf 1,5 uur tot 3 uur
  • Vanaf 10 personen

Wilt uw langer genieten van de Eyserhof boerderij? Bekijk dan eens een vakantiehuis in Zuid Limburg!

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2020 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl