INFO

Brasserie Eyserhof

Dagelijks GEOPEND van WO t/m ZO 
vanaf 11.00 hr 

Kom je ook Eysersterk shortgolfen ? 

Dagelijks GEOPEND vanaf 10.30 hr 
MA-DI op afspraak.

Eyserhof wint Demarrage Ondernemersprijs 2015

 

image002Op woensdag 16 december organiseerde Rabobank Centraal Zuid-Limburg de Demarrage Ondernemersfinale 2015. Speciaal voor deze gelegenheid was het voormalige afbouwcentrum van de firma Opreij in Margraten ingericht tot een sfeervol theater. Hier genoten ruim 300 ondernemers van een afwisselend programma en inspirerende presentaties, die leidden tot de spannende ontknoping van de avond: de uitreiking van de Demarrage Ondernemersprijs 2015.

De genomineerden

Voor de Demarrage Ondernemersprijs 2015 waren drie inspirerende ondernemers genomineerd:

  • Maurice en Clemence Dezaire van melkgeitenhouderij/zorgboerderij Ravensbosch
  • Frans Kochen van Virenze
  • Joep van de Linden van Eyserhof

Ondernemers die zich onderscheiden door hun maatschappelijke betrokkenheid en passie. Zij vormen een voorbeeld voor andere ondernemers en tonen durf en daadkracht door onverwachte, maar wel overwogen keuzes te maken om de toekomst van hun bedrijf vorm te geven.

Uitreiking Demarrage Ondernemersprijs 2015

Via een presentatiefilm en een kort interview werden de genomineerden voorgesteld aan de aanwezige ondernemers, die vervolgens op hun persoonlijke favoriet konden stemmen. Deze stemmen werden opgeteld bij de stemmen van de Demarrage-vakjury, waarna Joep van der Linden tot winnaar van de Demarrage Ondernemersprijs 2015 werd uitgeroepen.

Als overgelukkige winnaar mocht hij de speciale Demarrage-trofee, een oorkonde en een cheque van € 3.000,- voor zijn goede doel, Kinder Vakantie Werk Eys, mee naar huis nemen.

Presentaties

Tijdens de Ondernemersfinale werd ook het project Sprinthills 2020 belicht, dat erop gericht is om nieuwe initiatieven binnen de Zuid-Limburgse leisuresector te ontplooien.  Diverse ondernemers die bij het project betrokken zijn, projectleider Marlies Sobczak en directievoorzitter van onze bank, Bert Penders, schoven hiervoor bij presentatoren Marjan Crousen en Stefan de Kok, aan tafel.

Daarnaast verzorgde topspreker Joseph Oubelkas een presentatie over de ervaringen die hij als mid-twintiger opdeed in een Marokkaanse gevangenis, waar hij ruim vier jaar onschuldig verbleef. Daarbij vertelde hij niet alleen over de omstandigheden waarin hij moest (over)leven, maar ook over de steun die hij vond in de 400 brieven die zijn moeder hem in deze periode schreef en de kracht die hij hieruit putte om zijn leven opnieuw zinvol vorm te geven.

bron: rabobank.nl

 

 

 

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2019 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl