INFO

Brasserie Eyserhof
OPEN v.a. **01-06-’20** Vooraf Reserveren (Binnen) Verplicht
Kom je ook Eysersterk shortgolfen ?
OPEN  v.a. **11-05-’20** Vooraf Reserveren Verplicht 

 

Boek een contactloos verblijf in Zuid-Limburg. Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.


Authentieke Limburgse boerderij

In Eys aan de Mergellandroute, tussen de groene heuvels van Zuid-Limburg, loopt de Mergellanderblonde kudde in het Eyserbeekdal. Diervriendelijk en veilig ambachtelijk geproduceerd vlees. Op het landgoed van boerderij de Eyserhof bevindt zich een kleinschalig vleesveebedrijf waar zo’n 75 Mergellanderblonde runderen gehouden worden voor het beheer van de landerijen.

Vleesboerderij in Zuid-Limburg

Rust en ruimte op de boerderij

Rust, ruimte en gezonde voeding voor de dieren op Eyserhof leggen de basis voor dit kwaliteitsvlees. De boerderij kent naast het Mergellanderblondevlees nog meer elementen zoals reguliere landbouwgewassen (graan, suikerbieten, snijmaïs, aardappelen), landschapsbeheer en groene energie. Per slot van rekening is de boer van vroeger, de ontwerper van ons klein cultuurhistorisch landschap van nu! Daarnaast kunt u overnachten in Zuid Limburg op het natuurrijke landgoed van Eyserhof

Ambacht van de veeboer

Met trots mogen wij veeboer zijn. In dit authentieke Mergellandlandschap is het een voorrecht dit ambacht te mogen uitvoeren. Doordat alles voor het vee direct uit het Mergelland en haar landschap voortkomt, is het vlees niet alleen erg smaakvol, maar ook gezonder! Wij zijn altijd op zoek naar direct contact met de consument om te weten wat de wensen en behoeftes op het gebied van vleesconsumptie zijn. Het vlees dat op de limburgse boerderij de Eyserhof geproduceerd wordt, wordt door professionele erkende slagers verder verwerkt tot overheerlijke vleespakketten.

De Boerderij is het gehele jaar geopend en op afspraak te bezoeken. U kunt het bezoek ook combineren met een overnachting, boek een groepsaccomodatie in Zuid Limburg.

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2020 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl