INFO

Brasserie Eyserhof
Wo t/m Zo OPEN vanaf 11.00


Overnachten  OPEN
Shortgolf   GESLOTEN T/M 1-3-2023

Boek een contactloos verblijf in Zuid-Limburg. Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.


Recreatief golfen in Zuid-Limburg

Eyserhof is de ideale locatie in Zuid-Limburg voor zowel beginnende als ook ervaren golfers die graag recreatief golfen. Shortgolf is een korte variant van het reguliere golf met 9 of 18 holes. Iedereen vanaf 8 jaar kan en mag deze recreatieve vorm van golfen spelen, gegarandeerd plezier voor jong en oud! Indien géén golfervaring aanwezig of GVB bezit, is een instructie/clinic verplicht en 1 week vooraf te reserveren of op aanvraag.

Recreatief golfen in Zuid-Limburg

9 holes shortgolf

De prachtig gesitueerde shortgolfbaan en de sfeervolle brasserie liggen in het Eyserbeekdal, net buiten het dorpje Eys in Zuid-Limburg.

De 9 kwalitatief hoogwaardige holes liggen op 3,5 hectare. De afstand tussen de holes variëren van de afslag tot aan de vlag tussen de 35 tot 100 meter. De brede fairways, ruime mooie greens en een verzorgde rough zijn speels en uitdagend aangelegd.

Door de aanwezigheid van natuurlijke obstakels zoals waterpartijen, hoogteverschillen en glooiingen is deze baan zelfs voor de beste golfer een uitdaging.

De baan is voorzien van diverse goede oefenfaciliteiten, een oefenbaan met mikpunten en een glooiende puttinggreen. Speel Golf in Limburg en proef de smaak van het idyllische Eys!

Arrangementen voor groepen

Mensen die op zoek zijn naar een leuke dag invulling voor een bedrijfsfeest, familiedag of gezellig met een vriendengroep zijn bij de Eyserhof aan het juiste adres. Voor groepen bieden wij diverse arrangementen aan met recreatief golfen en/of in combinatie met een van de andere activiteiten. Wilt u uw shortgolf trip vervolgen met een ontspannende overnachting, dan zijn onze vakantiehuisjes in Limburg een optie.

De Shortgolfbaan is het gehele golfseizoen (mrt t/m nov) dagelijks geopend
vanaf 11.00 hr tot zonsondergang. Indien géén golfervaring aanwezig of GVB bezit,
is een instructie/clinic verplicht en 1 week vooraf te reserveren of op aanvraag.

Bekijk onze groepsarrangementen

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2023 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl