INFO

Brasserie Eyserhof
Wo t/m Zo OPEN vanaf 11.00

 


Overnachten  OPEN
Shortgolf  OPEN


Maastricht

Elke cultuurliefhebber en Bourgondiër uit binnen- en buitenland moet een keer in Maastricht zijn geweest, kandidaat voor de Europese Culturele Hoofdstad van 2018. Of je nu een weekendje weg bent of op vakantie, met je geliefde of met een groep, er is altijd voor ieder wat wils. Maastricht is een prachtige stad met een rijke historie. Alle Romeinse, Spaanse en Franse invloeden hebben van Maastricht een unieke stad in Nederland gemaakt. Wanneer je via de Romeinse Servaasbrug de Maas oversteekt en het prachtige stadspark aan de oude stadsmuren nadert, kun je niet meer om de heerlijke sfeer heen.

Activiteiten in Maastricht

In de prachtige historische binnenstad kun je de ongekende, bijna Middeleeuwse sfeer proeven. Shoppen in de vele winkelstraten en gerenoveerde winkelcentra, lekker uitwaaien over de Markt, een (verwarmd) terrasje pikken op het Vrijthof, genieten van de vele culinaire verwennerijen, een rondvaart maken over de Maas (misschien wel tot in Luik?) of de stad ontdekken met de Flikken Maastricht Tour; een bezoek aan Maastricht is een gegarandeerd succes.

Evenementen in Maastricht

In de winter wordt de stad thematisch omgetoverd tot Magisch Maastricht. Dit betekent dat de hele stad bedekt gaat onder een deken van romantiek, met als centrum een prachtige kerstmarkt op het Vrijthof, uiteraard met schaatsbaan.

Voor de echte liefhebbers zijn er jaarlijks grote gerenommeerde evenementen in de stad zoals de magistrale concerten van André Rieu op het Vrijthof, de kunstbeurs TEFAF en de zomerse wielerwedstrijd De Ridderronde.

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2024 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl