INFO

Brasserie Eyserhof
Wo t/m Zo  OPEN vanaf 11.00 

Overnachten  OPEN
Shortgolf   OPEN 

Boek een contactloos verblijf in Zuid-Limburg. Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.


Authentieke vergaderlocatie in Zuid Limburg

Bij de Eyserhof kunt u een ruimte huren voor uw business meetings. Uw vergaderlocatie wordt naar wens ingericht met koffie, thee en water. Voor of na de meeting is het mogelijk gebruik te maken van onze brasserie voor een lunch of diner.

Bijzondere vergaderlocatie Zuid-Limburg

Wij verzorgen alles voor uw vergadering en bijeenkomst, of u nu met 5 of 70 mensen komt, het is allemaal mogelijk. U kunt ook een actief arrangement boeken om de teamgeest te versterken of gewoon heerlijk ongedwongen tot rust te komen. Op onze 9 holes shortgolfbaan kunt u op een sportieve manier in de buitenlucht met uw zakenrelaties samen zijn.

‘D’r zölder’

vergaderen met panoramische vergezichten

Voor kleine vergaderingen, teamsessies of andere thema educatieve gelegenheden biedt ‘D’r Zölder’ op de Eyserhof uitkomst. U kunt hier in alle rust uw vergaderen en overleggen. Een blik naar buiten zorgt wellicht voor nieuwe inspiratie. Vanaf de locatie kijkt u uit op het prachtige landelijke Zuid-Limburg. Zowel overdag en ‘s avonds is er de gelegenheid om in een gemoedelijke sfeer te vergaderen, voorzien van alle moderne faciliteiten.

  • Capaciteit 20 – 40 personen vergadering zittend (overleg opstelling)
  • Capaciteit tot 70 personen staande bijeenkomsten of gelegenheden (statafels)

landschappelijke en cultuurhistorische uitzichten

Wanneer u op zoek bent naar een unieke locatie en toch sfeervolle ruimte, met authentieke gebruikte materialen en moderne faciliteiten dan zult u zich bij de Eyserhof thuis voelen. De gemoedelijke sfeer is voelbaar vanaf het moment dat u binnenkomt! Rust, ruimte en overzicht, dat heeft u nodig voor uw vergadering!

Reserveren of offerte aanvragen

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2022 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl