INFO

Brasserie Eyserhof
Wo t/m Zo OPEN vanaf 11.00

 


Overnachten  OPEN
Shortgolf  OPEN


Uit eten in Eys bij brasserie Eyserhof

 

Iedereen voelt zich bij Brasserie Eyserhof direct thuis. Gemoedelijk uit eten in Eys in het prachtige Zuid-Limburg. Of dit nu is voor een kopje koffie, of een volledig verzorgde vakantie. Door de vele aangrenzende fiets- en wandelroutes is de Eyserhof tevens een uitstekende rustplek voor fietsers en wandelaars.

uit eten in Eys, Zuid-Limburg

Eten en drinken in Eys, Zuid-Limburg

In de stijlvol ingerichte brasserie kun je dagelijks genieten van een vers kopje koffie of thee, een heerlijke lunch, een van onze streekeigen seizoensbieren van de tap of van een overheerlijk kaasplankje. Wilt u met uw bedrijf heerlijk lunchen en vergaderen, bekijk dan eens onze vergaderarrangementen in Limburg.

Wat dacht je ervan om na een stevige wandeling, fietstocht of na flink “zwoegen” op onze prachtige 9 holes shortgolfbaan, heerlijk in Brasserie Eyserhof van een lekker bord met spek en ei te genieten? Direct grenzend aan de 9 holes shortgolfbaan vind je ons terras waar je heerlijk kunt vertoeven met uitzicht op de mooie omgeving en haar vergezichten.

Natuurlijk is het ook mogelijk om enkel van het mooie uitzicht te genieten tijdens een heerlijke lunch of smaakvol diner. Gewoon lekker uit eten in Eys, Zuid-Limburg. Wilt u meerdere dagen genieten van de brasserie Eyserhof, bekijk dan eens een prachtig vakantiehuis in Limburg.

Leuk uit eten voor de kleintjes

Uiteraard hebben wij ook aan onze kleine bezoeker gedacht. Naast onze gerechten voor de kleine bezoeker op de menukaart, bevindt zich vlakbij het terras een ruime speelgelegenheid, die de ouders vanaf het terras uitstekend in het oog kunt houden. Zo hebben de kleintjes een heerlijke tijd op de Eyserhof en de ouders kunnen ondertussen ongestoord genieten van een hapje en een drankje. Bij Eyserhof kunt u op een authentieke plek in Limburg een kinderfeestje organiseren.

De Brasserie/Restaurant is dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 hr.
Maandag & Dinsdag alléén op afspraak!

Reserveren horeca

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2024 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl