INFO

Brasserie Eyserhof
Wo t/m Zo OPEN vanaf 11.00

 


Overnachten  OPEN
Shortgolf  OPEN


Vakantiehuis 8 personen: Proef de smaak van Zuid-Limburg!

Bent u van plan om met uw familie en vrienden een weekje of weekendje weg te gaan? Dan zijn onze vakantiehuizen in Limburg voor 8 personen ideaal. Het is namelijk heerlijk vertoeven in onze vakantiehuizen. Geniet optimaal van uw welverdiende vakantie in de prachtige heuvelachtige omgeving van Zuid-Limburg. In uw vakantiehuis 8 personen beleeft u een onvergetelijke tijd met uw familie en vrienden!

‘t Höfke

  • 10-14 personen
  • 6 slaapkamers 5x2 pers & 1x4 pers
  • 6 badkamers (wastafel, douche, wc)
  • 1 keuken met dubbele apparatuur
  • 1 living
MEER INFO >

8 persoons vakantiehuis: onze tips!

Als u een vakantiewoning in Zuid-Limburg voor 8 personen wilt huren, dan komt daar wel wat bij kijken. Het is een grote groep, dus er zijn verschillende behoeftes. Daarom delen wij graag een aantal tips voor het huren van een vakantiewoning 8 personen.

1. Wat is de samenstelling van de groep?
Als u van plan bent om een vakantiehuis voor 8 personen te huren, dan is het belangrijk om te kijken naar de samenstelling van de groep. Gaan er mensen samen op de kamer? Of wilt iedereen een eigen kamer nodig? Dan heeft u een vakantiehuis met 8 slaapkamers nodig.

2. Zijn er winkels in de buurt?
Gaat u iedere dag uit eten? Of wilt u zelf gaan koken? En hoe zit het met lunch en ontbijt? Kortom, de kans is groot dat u wat boodschappen moet doen. Bij ons kunt u gebruik maken van een luxueuze keuken met moderne apparatuur.

3. Is het mogelijk om een vervoersmiddel te huren?
Als u verblijft in een vakantiehuis Zuid-Limburg voor 8 personen wilt u zich ook graag kunnen verplaatsen. Het is bij ons mogelijk om een fiets te huren.

4. Gaat u met het gezin of is het een vriendenweekend?
Is uw verblijf voor het hele gezin of gaat u met uw vriendengroep weg? Dit maakt een belangrijk verschil in de te ondernemen activiteiten. Bepaal bij de keuze van een 8 persoons vakantiehuis dan ook een goed wat er belangrijk is voor de rest van de groep.

5. Is er een goede internetverbinding?
Vandaag de dag staat iedereen in contact met het internet. En veel mensen zoeken de ontspanning op om daar even van te ontsnappen. Maar toch is er behoefte aan een internetverbinding. Al is het voor muziek of om iets op te zoeken, bekijk of er een goede internetverbinding is in de omgeving.

Vakantiehuisje 8 personen: de perfecte uitvalsbasis

Start de dag met een heerlijk ontbijtje in uw vakantiehuis 8 personen en ga de dag goed van start. Daarna kunt u zelf bepalen wat u wilt doen. Wist u bijvoorbeeld dat:

  • U bij ons een wandelarrangement kunt plannen door de prachtige omgeving
  • U de omgeving en de omliggende dorpjes kunt ontdekken tijdens een fietsarrangement
  • U bij ons kunt shortgolfen met het gehele gezin
  • U onze kindvriendelijke boerderij kunt bezoeken tijdens uw verblijf in een van de vakantiewoningen 8 personen
  • U binnen 15-20 minuten in Maastricht, Aken, Luik en Valkenburg zit

Kortom, een vakantiehuis 8 personen is de perfecte uitvalsbasis voor uw verblijf in Zuid-Limburg!

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2024 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl