INFO

Brasserie Eyserhof
Wo t/m Zo OPEN vanaf 11.00

 


Overnachten  OPEN
Shortgolf  OPEN


Vakantiehuis geschikt voor 16 personen in Zuid-Limburg

Gezellig met familie, een grote vriend of collega’s een groepsaccommodatie boeken in Zuid-Limburg? Hier bent u aan het juiste adres. Onderstaande huisjes zijn geschikt als 16 persoons vakantiehuis. Limburg staat bekend om zijn heerlijke streekgerechten en lekkernijen. Proef de smaak van Zuid-Limburg en geniet van een onvergetelijk verblijf bij Eyserhof!

‘t Groepshoes

  • 18-22 personen
  • 10 slaapkamers 9x2 pers & 1x4 pers
  • 10 badkamers (wastafel, douche, wc)
  • 1 keuken met dubbele apparatuur
  • 1 living
MEER INFO >

‘t Sjop

  • 19 personen
  • 8 (6x2 pers, 1x3 pers, 1 x 4 pers)
  • 3 
(1 x WC apart BG)
  • 1 keuken (dubbele apparatuur)
  • 1 living
MEER INFO >

Groepsaccommodatie huren voor 16 personen: wat is belangrijk

Voor u overgaat tot het boeken van een vakantiewoning is het belangrijk om een goed idee te hebben van de kosten en belangrijke details van de woning. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een groepsaccommodatie voor 16 personen. Bel gerust naar +31 (0)43 451 1207 of stuur een bericht via het contactformulier. Wilt u liever zelf nog even zoeken? Maak dan gebruik van onze tips:

1. Houd rekening met elkaars budget
De belangrijkste vraag die iedereen u gaat stellen nadat u een vakantiewoning voor 16 personen hebt gereserveerd, is: “Hoeveel kost het?” Houd rekening met elkaars budget. Bepaal voorafgaand aan de zoektocht naar een vakantiehuisje welke huizen wel/niet interessant zijn. Wees vervolgens helder in uw communicatie omtrent de kosten.

2. Bekijk de afbeeldingen voor een eerste indruk
Bekijk tijdens uw zoektocht naar een vakantiewoning de bijbehorende afbeeldingen voor een goede eerste indruk. Vaak vindt u bij de afbeeldingen al de informatie waar u eigenlijk naar op zoek bent. Is dit niet het geval? Neem dan rustig de tijd en lees de verschillende specificaties.

3. Boek uw vakantiewoning ruim van tevoren
Voorkom teleurstelling en boek uw vakantiewoning ruim van tevoren. Houd hierbij ook rekening met het hoogseizoen en het laagseizoen. Tijdens feestdagen zijn de vakantiewoningen sneller uitverkocht.

4. Komt u er niet uit of heeft u vragen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons door te bellen naar +31 (0)43 451 1207 of stuur een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar een ideaal vakantiehuisje. We zijn bekend met de regio en kunnen u ook helpen bij het uitstippelen van wandel- en fietsroutes.

Perfecte uitvalsbasis voor bezoeken aan omliggende dorpen en steden

De vakantiehuizen van Eyserhof bevinden zich op een perfecte uitvalsbasis voor een bezoeker aan omliggende dorpen zoals Gulpen of de grotere plaatsen zoals Maastricht of Valkenburg. Door de jaren heen weten we de beste restaurants en plekken waar u een bezoek aan kan brengen.

Graag vertellen we u hier meer over tijdens uw aankomst bij Eyserhof. Boek een verblijf voor 16 personen en geniet van een heerlijk verblijf in Zuid-Limburg!

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2024 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl