INFO

Brasserie Eyserhof
Wo t/m Zo  OPEN vanaf 11.00 

Overnachten  OPEN
Shortgolf   OPEN 

Boek een contactloos verblijf in Zuid-Limburg. Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.


Shortgolf in Zuid-Limburg

De golfbaan bij de Eyserhof is de enige shortgolfbaan in Zuid-Limburg waar bezoekers recreatief kunnen golfen. Dat is een korte variant van het reguliere golf met 9 of 18 holes. Iedereen vanaf 8 jaar kan en mag shortgolf spelen. Het maakt met shortgolf niet uit of je een ervaren of onervaren golfer bent, het is gegarandeerde gezelligheid voor iedereen.

Shortgolf in Zuid-Limburg

Golf voor iedereen

Heb je geen golfervaring? Dat is geen enkel bezwaar bij de Eyserhof. Indien géén golfervaring aanwezig of GVB bezit, is een instructie/clinic verplicht en 1 week vooraf te reserveren of op aanvraag. Startende, recreatieve en ervaren golfers kunnen zich tegelijkertijd op de baan bevinden. Komt u met uw familie, vriendengroep of bedrijf en wilt u langer genieten van Zuid Limburg? Bekijk dan onze authentieke vakantiehuizen in Limburg.

Golfuitrusting

Golfmaterialen zoals ballen, clubs en scorekaarten zijn bij ons verkrijgbaar. Een dure uitrusting is niet nodig want het gebruik van de materialen zit bij de prijs inbegrepen. Extra ballen kun je ook bij ons krijgen, hiervoor vragen wij wel een borg.

Na een korte instructie (reserveren verplicht)  kun je goed uit de voeten op de korte golfbaan. Je mag met je eigen schoenen de baan op, mits daar geen hakken onder zitten, dus een vlakke/platte zool met profiel onder je schoen is het beste!

Individueel of met een groep

Shortgolf kun je individueel spelen maar het is ook geschikt voor groepen. Ben je op zoek naar een leuk uitje voor de familie, vrienden of voor uw bedrijf? Bekijk dan ons arrangement voor Shortgolf in Zuid Limburg. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2022 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl