INFO

Brasserie  OPEN van Wo-Zon v.a.  10.30 hr !

LET OP  !!!    2e Pinksterdag
10-06-’19 gesloten !!

Kom je ook weer Eysersterk genieten ?

Shortgolfbaan  OPEN, sla je slag !


Eyserhof wint Demarrage Ondernemersprijs 2015

21 december 2015

  Op woensdag 16 december organiseerde Rabobank Centraal Zuid-Limburg de Demarrage Ondernemersfinale 2015. Speciaal voor deze gelegenheid was het voormalige afbouwcentrum van de firma Opreij in Margraten ingericht tot een sfeervol theater. Hier genoten ruim 300 ondernemers van een afwisselend programma en inspirerende presentaties, die leidden tot de spannende ontknoping van de avond: de uitreiking lees meer »OPENINGSTIJDEN !!!

19 september 2014

Beste gast, De OPENINGSTIJDEN van Brasserie de Eyserhof volgen het seizoen ook … Brasserie-Keuken   Woensdag  t/m  Zondag        10.30 hr –  20.00 hr Shortgolfbaan         Maandag   t/m  Zondag        10.30 hr – Zonsondergang   Eysersterk genieten met de familie of een vriendengroep, is mogelijk op afspraak!  Iets te vieren of ‘n feest op maat? Ook dat kan! Team Eyserhof  De Eyserhof

21 februari 2013

Beste bezoeker, Na de afgelopen 5 bewogen jaren, hebben we met veel inspanning en enthousiasme de shortgolfbaan en de verbouw/renovatie van de Eyserhof gerealiseerd. De aanleg van de shortgolfbaan gebeurde vanuit een groen uitgangspunt, waarbij alle aanwezige gebiedspotenties een plaats hebben gekregen. Met hart voor de natuurlijke omgeving en cultuurhistorisch monumentale gebouwen, hebben we de lees meer »HUISSTIJL EN WEBSITE

21 februari 2013

Wij hebben een prettige partner gevonden in het communicatiebureau Spring & Sprankel. De nieuwe huisstijl en website zijn hiervan het resultaat en daar zijn we trots op. Mocht je iets opvallen, laat het ons weten of kom het ons persoonlijk vertellen tijdens een heerlijke kop koffie in onze brasserie!   Familie van der Linden« Pagina 1 »

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2019 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl