INFO

Brasserie Eyserhof
Wo t/m Zo OPEN vanaf 11.00


Overnachten  OPEN
Shortgolf   GESLOTEN T/M 1-3-2023

Boek een contactloos verblijf in Zuid-Limburg. Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.


Huifkartocht door heuvelachtig Zuid-Limburg

Tijdens de huifkartocht kun je heerlijk ontspannen genieten van de mooie omgeving in Zuid-Limburg. Gedurende de tocht zie je een groot landelijk gebied in de heuvels van Zuid-Limburg en haar cultuurhistorie! Onderweg zullen we pauzeren en wordt er gezorgd voor een picknick of een hapje en drankje. Proef de Limburgse Bourgondische cultuur! De tocht kan een uurtje duren, maar kan ook een dagvullendprogramma zijn met diverse stops en activiteiten tussendoor. Na de tocht kunt u een rondleiding nemen door onze boerderij in Zuid Limburg, uw kinderen kunnen de koeien gratis voeren!

Huifkartocht Zuid-Limburg

Tocht ‘EYS’

Je vertrekt op afspraak bij de Eyserhof en ziet in de één uur durende tocht alle bezienswaardigheden in Eys en in de gehuchten eromheen. Na afloop kun je op het terras genieten van een glaasje fris, wijn of Limburgs bier.
Prijs; tochtprijs 1 uur (prijs 1e uur; v.a. €125,00 )

Tocht ‘HEUVELLAND’

Je vertrekt om 10.00 uur, 15.00 uur of op afspraak bij de Eyserhof voor een tocht door het heuvelland. In drie uur tijd zie je de hotspots van het heuvelland en bezoek je plaatsen als Mechelen, Slenaken, Epen, Vijlen, Euverum, Gulpen en Wittem. Onderweg geniet je van koffie, thee of fris en gebak.
Prijs; tochtprijs 3 uur + € 3,75 pp  

Prijs

De tochtkosten worden altijd ‘op maat’ voor u berekend, dit i.v.m. de uiteenlopende wensen en samenstellingen van de deelnemers voor de huifkartocht!  U kunt ook zelf een gewenste tocht samenstellen of thematocht aanvragen. De maximale capaciteit per huifkar is 24 volwassen.

Iedere tocht met een picknick (excl. €16,95 pp) combineren is mogelijk, graag horen wij uw wensen en behoeftes hierin.

Wilt u na de tocht heerlijk ontspannen en overnachten, bekijk dan onze vakantiewoningen in Zuid Limburg.

Nieuws

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2023 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl