INFO

Brasserie Eyserhof
Wo t/m Zo OPEN vanaf 11.00


Overnachten  OPEN
Shortgolf   GESLOTEN T/M 1-3-2023

Boek een contactloos verblijf in Zuid-Limburg. Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.


 • Eten & drinken

  Even lekker bijkomen in de brasserie of op ons terras na een potje golfen, wandelen of fietsen. Wij beschikken over diverse sfeervolle locaties voor feesten en business meetings. Wij zorgen ervoor dat het je aan niets zal ontbreken. Informeer naar onze arrangementen en mogelijkheden.

 • OVERNACHTEN

  Geniet van de rust van het Limburgse platteland. Ontwaken bij het horen zingen van de vogels. Ontdek overdag het authentieke en bourgondische gevoel van Zuid-Limburg! Maak een mooie wandel- of fietstocht daarna lekker ontspannen op het terras met een hapje en drankje.

 • SHORTGOLF

  Shortgolf is een korte variant van het reguliere golf met 9 (of 18) holes. Iedereen vanaf 8 jaar kan en mag het spelen en het is zelfs een uitdaging voor de ervaren golfer. Bij uitstek geschikt als groepsactiviteit voor een actief en sportief familie- of bedrijfsfeest.

 • BOERDERIJ

  In het beekdal van Eys loopt de Mergellanderblonde kudde. De runderen krijgen veel rust, ruimte en gezonde voeding door het beheer van de landerijen en natuurgebieden rondom de Eyserhof. De gesloten keten van ‘gras’ tot ‘vlees’ zorgt voor streekeigen eerlijk kwaliteitsvlees.

EYSERSTERK GENIETEN

In Eys ligt midden tussen de weilanden, akkers en bossen de Eyserhof. Buitengewoon ontspannen, overnachten en golfen. Hier proef je de smaak van Zuid-Limburg. Laat je verrassen door het goede leven en ervaar de rust die Limburg te bieden heeft.

© 2022 Eyserhof- Sitemap -Wittemerweg 7 6287 AA Eys - Tel. +31 (0)43 451 1207 - info@eyserhof.nl